Bowyer

This project, featured our favorite English couple – who love to travel the world and share their stories!  After deciding Cochrane was their forever home, they wanted to create a space to suit their tastes and lifestyle.

This lovely couple wanted to brighten and modernize their kitchen and flooring, throughout the main floor.  We took their kitchen from a dark palette – to a bright, transitional design. We added cabinets to the ceiling, with warm, mid tone oak hardwood and bronze hardware.

Their ensuite was also re-done! We created a more open, functional space complete with a large double sink vanity and a fully tiled natural stone shower and tub surround.

BEFORE BOWYER

Want to start your transformation?

Send us a message, we would be happy to help you take the first steps towards your home transformation.

8 + 5 =