Belhumeur

Cozy, rustic but modern, detailed, and elegant – are a few words that come to mind when taking in the Belhumeur space. This client wanted to create a “warm” space that reflected their personal tastes, while making their space more functional.

Their home started out with a lot of wood, in the same tones that took over the space and made it look dated. We updated this space by adding more grey-toned hues to neutralize the colour pallate, while still making the home seem bigger, and more inviting.

The fireplace is one of our favourite elements of this transformation, by providing a focal point for the room. It is surrounded with neutral grey stones that complement the colour pallate, and draw the eyes to the high ceilings and spacious living room.

BELHUMER BEFORE 

Want to start your transformation?

Send us a message, we would be happy to help you take the first steps towards your home transformation.