Peterson

This space was one of the most collaborative since inception. The client wanted to make every inch of the space specifically suited to her tastes and lifestyle.  

The client wasn’t afraid to step out of the box and do different, and in-fact wanted to push the boundaries of style and functionality. The client even challenged the team to use a pull switch for her front entrance light and a peak-a-boo cabinet in the panelled wall! The client spent hundreds of her own hours bringing new thought provoking and creative ideas to our team. Which, in the end, resulted in a breathtaking space – and most importantly, one suited perfectly for her!

 From gorgeous wall papers, unique tiles, custom metal structures and out-of-the-box hardware this space is spectacular. We love this space. It just says:

“Welcome Family and Friends”

PETERSON BEFORE

Want to start your transformation?

Send us a message, we would be happy to help you take the first steps towards your home transformation.

1 + 4 =